T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezi

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

12 Ekim 2020 tarihi itibari ile 12. Sınıf öğrencilerimiz mevcut haftalık ders programlarında yer alan okul günü olan derslerini okulda yüz yüze eğitimle devam edeceklerdir. 2 ders saati Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi uzaktan eğitim şeklinde diğer dersleri ise 8 ders saati okulda yüz yüze olarak yapılacaktır. Bu kapsamda 12. sınıf öğrencilerimizden 18 yaşından küçük olanlar velisinin dilekçesi, 18 yaşından büyük olan öğrencilerimiz ise kendileri dilekçe vererek uzaktan eğime devam edebileceklerdir. Dilekçe vermeyen öğrencilerimiz okulda yüz yüze eğitime katılacaklardır. 

 

Öğrencilerimiz okula geldiklerinde 18 yaşından küçük olanlar için velileri, 18 yaşından büyük olanlar ise kendileri Covid-19 kapsamında bilgilendirme taahhütnamesi dolduracak ve yüz yüze derslere katılacaklardır.  Okulumuzda bulunduğu sürece öğrencilerimizin sosyal mesafeye dikkat etmesi son derece önemlidir.

 

Öğrencilerimiz okulda maskesiz olmayacaklardır. Okulumuz tarafından Covid-19 kapsamında tüm tedbirler alınmıştır. Bu kapsamda öğrencilerimizin okulumuz yönetici ve nöbetçi öğretmenlerimizin uyarılarına hassasiyetle uymaları gerekmektedir. Covid-19 ile ilgili tüm uyarıları öğrencilerimizin uyması hem kendi sağlıkları hemde çevresinde bulunan aile, işyeri ve okul çalışanlarının sağlıklarını koruyacakları bilinciyle hareket etmelerini önemle rica ederim. Sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi dileriz.

 

Tahütnameyi indir.

Okula Göndermeme dilekçesi indir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.10.2020 - Güncelleme: 13.10.2020 09:14 - Görüntülenme: 352
  Beğen | 25  kişi beğendi