KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezi

ÖĞRENCİLERİMİZ ÖZEL KIRKLARELİ ENGELLİ BAKIM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Merkezimiz 12-A Sınıfı Erkek Kuaförlüğü Dalı Öğrencilerimiz; yardımlaşma, dayanışma, insan ve vatan sevgisi değerlerini geliştirmeleri, toplumumuzun farklı üyelerini tanımaları ve kalıcı gönül bağları sağlamaları, Okullarını ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti' ni temsil etme duygusunu ve duyarlılığını hissetmeleri; dezavantajlı vatandaşlarımızın yalnız olmadıkları ve toplumumuzun onlar ile el ele olduğu mesajını iletebilmek amacıyla 12.10.2023 Perşembe günü Öğretmenimiz Mehmet Sadık SELÇUK ve Müdür Yardımcımız Gürkan KORUCU nezaretinde İlçemiz Büyükkarıştıran  Beldesi'nde bulunan Özel Kırklareli Engelli Bakım Merkezini ziyaret ettiler.

Bu anlamlı faaliyetin tüm organizasyonunu planlayan, öğencilerin taşındığı minübüsü ayarlayıp şoförlüğünü dahi yapan öğretmenimiz Mehmet Sadık SELÇUK' a,

Öğrencilerimizin taşınmasında kullanılan minübüsü tahsis eden Nil Sürücü Kursuna,

Ziyarettimize izin veren Özel Kırklareli Engelli Bakım Merkezi yöneticilerine,

Öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Müdür Yardımcımız Gürkan KORUCU' ya;

Öğrencilerimizin yanında daha çok anlamlı işlere imzalarını atacakları inancı ile  teşekkür ederim.

Özay GÜNER

Merkez Müdürü