Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezi

eposta gönderiniz.
ATATÜRK MAHALLESİ YENİ SANAYİ SİTESİ 14. SOKAK NO6 LÜLEBURGAZ/KIRKLARELİ
Vizyon
Milli Eğitim sistemimizin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde mesleki eğitim çalışmalarında çağın gereklerine uygun çalışmalar yapmak, İletişim gücü yüksek ve gelişmiş bir kurum kültürüne sahip, eğitim kadrosuyla ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören bir standardizasyonu sağlayarak, mesleki yeterlilik seviyesine ulaşmış etik normlara sahip bireyler hazırlamak ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmektir.
Misyon
Sektöre gerekli yararları sağlayacak Mesleki ve kişisel gelişimini tamamlamış, Milli değerlere sahip, ilkelerimizi ve değerlerimizi benimsemiş ve hayata geçiren bireyleri yetiştirmek ve çevrenin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak dinamik bir kurum oluşturmaktır.
Başarılar
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM KURUMLARI ARASI BECERİ YARIŞMASI İL 2.LİĞİ WEB SİTESİ ETKİN KULLANIM İL ve İLÇE 1.LİĞİ- 2017-2018 DERS YILI 54000 OKUL-KURUM ARASINDA TÜRKİYE 16.LIĞI
SABAH 8.30-21:00
DOĞAL GAZ