Mrt

11.03.2024 Pazartesi Günü saat 15:00 da merkezimiz çok amaçlı salonunda yapılacak "İşletme Yetkilileri ve Sektör Temsilcileri ile Mesleki Eğitim" Toplantısına tüm işletme yetkililerimiz, sektör temsilcilerimizi ve meslek odası başkanlarımızın katılımını bekliyoruz.

Ock

Özverili çalışmalarından dolayı Rehber Öğretmenimiz Elif BİÇER' e öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Merkezimiz 12-A Sınıfı Erkek Kuaförlüğü Dalı Öğrencilerimiz; yardımlaşma, dayanışma, insan ve vatan sevgisi değerlerini geliştirmeleri, toplumumuzun farklı üyelerini tanımaları ve kalıcı gönül bağları sağlamaları, Okullarını ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti' ni temsil etme duygusunu ve duyarlılığını hissetmeleri; dezavantajlı vatandaşlarımızın yalnız olmadıkları ve toplumumuzun onlar ile el ele olduğu mesajını iletebilmek amacıyla 12.10.2023 Perşembe günü Öğretmenimiz Mehmet Sadık SELÇUK ve Müdür Yardımcımız Gürkan KORUCU nezaretinde İlçemiz Büyükkarıştıran  Beldesi'nde bulunan Özel Kırklareli Engelli Bakım Merkezini ziyaret ettiler.

Bu anlamlı faaliyetin tüm organizasyonunu planlayan, öğencilerin taşındığı minübüsü ayarlayıp şoförlüğünü dahi yapan öğretmenimiz Mehmet Sadık SELÇUK' a,

Öğrencilerimizin taşınmasında kullanılan minübüsü tahsis eden Nil Sürücü Kursuna,

Ziyarettimize izin veren Özel Kırklareli Engelli Bakım Merkezi yöneticilerine,

Öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Müdür Yardımcımız Gürkan KORUCU' ya;

Öğrencilerimizin yanında daha çok anlamlı işlere imzalarını atacakları inancı ile  teşekkür ederim.

Özay GÜNER

Merkez Müdürü

Eyl

Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı 12. Sınıf öğrencilerimiz, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisinde (LYSA) düdenlenen kitap fuarını Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Sema ÖZDEMİR rehberliğinde ziyaret ettiler. Öğretmenimiz Sema ÖZDEMİR  ve Müdür Yardımcımız Ercan TAHTADELEN' e öğrencilerimize olan rehhberlikleri ve emekleri için teşekkür ederiz.

Eyl

Müdür Yardımımız Ercan TAHTADELEN, bir Kızılay Gönüllüsü olarak yaptığı çalışmalar ve bağışlar nedeni ile Türk Kızılayı tarafından Altın Madalya ile onurlandırıldı. Toplumsal ve sosyal duyarlılığı ve yardımseverliği ile okulumuza ve toplumumuza örnek olan Ercan TAHTADELEN' i tebrik eder, tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını dileriz.

Ara

2022 YILINDA UYGULAMADA OLAN PROGRAMLARIMIZIN KOLAY ANLAŞILABİLMESİ İÇİN HAZIRLANMIŞ DİYAGRAM

Ekm

AŞAĞIDAKİ LİSTEDE YER ALAN ADAYLARIMIZ E-SINAV'LAR SONUCUNDA USTA ÖĞRETİCİLİK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANMIŞLARDIR. ADAYLARIMIZI TEBRİK EDERİZ. BELGELERİNİN DAĞITIMI 24.10.2022 TARİHİNDE (İMZA KARŞILIĞI, ADAYLARIMIZIN KENDİSİNE) BAŞLAYACAKTIR. ÖNEMLE DUYURULUR...

Ekm

Ekim dönemi Kalfalık / Ustalık sınavları ilimiz genelinde devam etmekte olup, sonucu belli olan sınavların sonuçları aşağıdaki gibidir. Tüm sınavlarımız tamamlandığında belge almaya hak kazananların belgeleri basılarak belge dağıtımına başlanacak ve web sitemizde belge dağıtımı başladığında da gerekli duyuru yapılacaktır.

Adaylarımıza duyurulur.

FUAT KILIÇ Otomotiv Mekanikeri USTALIK 48 79
ESENNUR KILIÇ Satış Elemanlığı USTALIK 50

Ekm

Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında sınıflarımızın kapıları öğretmenimiz M.Sadık Selçuk Rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından süslenmiştir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

2022/ Mart ayında Merkezimize Usta Öğreticilik Başvurusunda bulunan ve başarılı olan aşağıdaki listede yer alan 6 kişinin Usta Öğreticilik Belgeleri Basılmıştır.

Hak sahipleri merkezimizden imza karşılığı alabilirler.

Ock

2021/ Aralık ayında Merkezimize Usta Öğreticilik Başvurusunda bulunan ve başarılı olan aşağıdaki listede yer alan 11 kişinin Usta Öğreticilik Belgeleri Basılmıştır.

Hak sahipleri merkezimizden imza karşılığı alabilirler.